Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

230 gasten online

 
Het volgende gerucht brengen we vooralsnog met de nodige voorbehouden, maar afgaande op diverse berichten lijkt FC Groningen de 18-jarige Enes Ünal te willen huren. Ünal staat nu nog bij Bursaspor onder contract, maar de Turken hebben vandaag overeenstemming met Manchester City bereikt over de verkoop van de veelscorende spits, zo bericht Bursaspor op de clubsite. Ünal moet alleen nog medisch worden gekeurd. Het is de bedoeling dat Ünal meteen wordt doorverhuurd, en in algemene zin worden door Futbolarena Nederland en België als volgende tijdelijke bestemming van Ünal gezien. Concreet wordt er op Turkse fora echter maar één club genoemd, en dat is FC Groningen, zo berichtte o.a. Fenerbahçe Hollanda ons via Twitter.

Het Turkse Milliyet vindt het gerucht betrouwbaar genoeg om er ook een artikel te spenderen.

Enes Ünal werd op 10 mei 1997 in Bursa geboren en scoorde bij Bursaspor in de beloften maar liefst 182 keer in 110 wedstrijden. Op 25 augustus 2013 was hij met zijn 16 jaren de jongste speler die op het hoogste Turkse niveau wist te scoren - hij deed dit in een wedstrijd tegen Galatasaray. Zijn club meldt op de clubsite trots dat hij in het seizoen 2012-2013 in 34 wedstrijden 55 doelpunten wist te scoren in het Onder 16-team.

Enkele beelden van deze veelvuldig scorende knaap:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.