Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

234 gasten online

 
In onze dagelijkse berichtgeving over Tjaronn Chery kunnen we dit keer in de richting van Aston Villa wijzen. Volgens The Sun zouden FC Groningen en de huidige club van Leandro Bacuna met elkaar in gesprek zijn over een overgang van Chery. FC Groningen zou een vraagprijs van £ 3,5 miljoen (€ 5,0 miljoen) verlangen voor de creatieve middenvelder en Villa-manager Tim Sherwood zou dichtbij dit bedrag zitten. Niet alles wat The Sun schrijft moet letterlijk worden opgevat, maar het bericht staat niet op zichzelf. Een paar dagen geleden schreef het Arabische Okaz al dat Aston Villa een akkoord met FC Groningen naderde.


 

"FC Groningen slaat eerste bod Aston Villa op Tjaronn Chery af"

Volgens RTV Noord wil Aston Villa Tjaronn Chery daadwerkelijk inlijven. FC Groningen zou een eerste bod van Aston Villa hebben afgeslagen, en minimaal € 3,5 miljoen voor Chery willen ontvangen. Het bod dateert volgens RTV Noord van ruim een week geleden: "De Premier League-club heeft ruim een week geleden op bod op gedaan op de aanvallende middenvelder. FC Groningen heeft een tegenbod gedaan en sindsdien niets meer vernomen van de Engelsen. Groningen wil naar verluidt 3,5 miljoen euro voor Chery."

£ 3,5 miljoen is net even wat anders dan € 3,5 miljoen. We zullen zien welke kant het op zal gaan met het bedrag dat FC Groningen uiteindelijk voor Chery zal ontvangen.

Eerder vandaag schreven we al het volgende:

Volgens de Arabieren zou Chery liever naar een Europese club gaan dan naar Al-Ahli en andere geïnteresseerde woestijnclubs, en dit is ongetwijfeld waar.

Tegenover RTV Noord vertelde Tjaronn Chery gisteren: "We zullen snel genoeg zien waar het naar toe gaat. Dat er iets speelt is duidelijk." Hans Nijland vertrok al snel van de training voor een niet nader omschreven afspraak. Is het al tijd voor de fameuze optelsom 1+1? Voor alle partijen zou dit wenselijk zijn.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.