Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

282 gasten online

 
Op maandag 29 juni jl. werd Tjaronn Chery voor het eerst met Aston Villa in verband gebracht, zie ons artikel van die datum. FC Groningen zou zoals bekend een eerste bod hebben afgeslagen, en gisteren meldde Birmingham Mail dat deze eerste bieding £ 3 miljoen (€ 4,2 miljoen) heeft bedragen. De site schrijft dat Tjaronn Chery FC Groningen heeft gemeld dat hij naar Engeland wil vertrekken, maar dit is op zich niets nieuws - Chery heeft er nooit een geheim van gemaakt zijn carrière graag in de Premier League of in de Bundesliga voort te zetten. HITC Sport verbindt aan het uiten van deze wens alvast de opportunistische conclusie dat een overgang van Chery naar Aston Villa hierdoor dichterbij is gekomen.

Birmingham Mail schrijft dat ook Newcastle United naar verluidt in Chery geïnteresseerd is (wij meldden dit onlangs ook al), maar Newcastle zou de focus primair op het contracteren van Georginio Wijnaldum van PSV hebben gelegd.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.