Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

195 gasten online

 
Stand van zaken vrijdag 17 juli 2015:
Volgens De Telegraaf wordt Queens Park Rangers de nieuwe werkgever van Tjaronn Chery. De krant schrijft: "Tjaronn Chery is op weg naar het Engelse Queens Park Rangers. De aanvallende middenvelder, die eind vorig seizoen al mocht ruiken aan het Nederlands Elftal, wordt maandag medisch gekeurd in Londen en zet zijn handtekening onder een meerjarig contract. Groningen ontvangt een transferbedrag richting de drie miljoen euro."

 

"Tjaronn Chery persoonlijk akkoord met Queens Park Rangers; maandag medische keuring"

Op zondagavond 19 juli 2015 meldt een op Queens Park Rangers gericht fanaccount dat Tjaronn Chery tot een persoonlijk akkoord met QPR is gekomen, en maandag medisch zal worden gekeurd. Het account baseert zich op talkSPORT. QPR verbleef de afgelopen tijd in Italië, maar keert dit weekend terug naar Londen.

RTV Noord berichtte op zondagmiddag dat alle partijen er nog niet helemaal uit zijn, maar alles wijst in de richting van een akkoord: "Tjaronn Chery heeft maandag zijn eerste persoonlijke ontmoeting met de clubleiding van Queens Park Rangers. Hij wordt zeer waarschijnlijk ook medisch gekeurd. Chery gaat een contract tekenen voor drie of vier seizoenen. 'Het is nog steeds niet helemaal rond, maar ik schat de kans klein dat het niet doorgaat.' laat de aanvallende middenvelder weten. 'Ik kijk er naar uit om kennis te maken en het stadion van binnen te zien', voegt hij eraan toe. Trainer Chris Ramsey heeft aangegeven hem graag aan de selectie toe te willen voegen. Zaterdag meldde FC Groningen-directeur Hans Nijland dat er nog geen akkoord is tussen beide clubs over een overgang. De onderhandelingen zijn in een afrondende fase."

Stand van zaken zaterdag 18 juli 2015:

Tjaronn Chery: "Ik ga met een héél goed gevoel weg bij FC Groningen"
Tjaronn Chery wordt op zaterdag 18 juli 2015 als volgt door De Telegraaf geciteerd: "Ik ga hier met een héél goed gevoel weg. Ik heb hier twee fantastische jaren gehad.” Volgens de krant ziet Chery zijn huidige jaarsalaris van bijna € 300.000 bij QPR verdrievoudigd worden, "maar hij liet afgelopen week nóg waanzinnigere bedragen uit het Midden-Oosten langs zich heen glijden", zo vult De Telegraaf aan.

Ook het AD heeft volgens RTV Noord met Tjaronn Chery, die maandag bij QPR medisch wordt gekeurd, gesproken. "Ik wilde het liefst naar Engeland. Het klinkt raar, omdat FC Groningen Europa League gaat spelen, maar ik zie dit als een stap omhoog. De stadions, de sfeer, de spelers, alles is in Engeland gigantisch. Ik kan niet wachten." Het AD meldt dat deze week ook PAOK Saloniki en Rizespor nog in Chery geïnteresseerd waren. Tjaronn vervolgt: "Ik heb goede gesprekken gehad met de clubleiding. De directeur vertelde mij dat de trainer mij er graag bij heeft. Ook zei hij dat het de bedoeling is meteen terug te keren naar de Premier League. En dat hoorde ik graag. Ik hoop ook dat we meteen de stap terug kunnen zetten en dat ik daar met goals en assists aan kan bijdragen."

Over de laatste tijd: "De laatste maanden waren sowieso geweldig. Het winnen van de beker, het feest in Groningen erna en mijn periode bij Oranje. Ik hoop op die voet verder te gaan bij QPR.

Op vrijdag 17 juli 2015 schreven we al het volgende:

Vorige maand werd Chery ook al met QPR in verband gebracht, zie ons artikel van 28 juni jl. De in 1882 opgerichte club eindigde afgelopen seizoen als laatste in de Premier League en is komend seizoen derhalve in de Championship te bewonderen.

Volgens Jim van der Deijl van Omroep West wenst FC Groningen minimaal € 3,5 miljoen te ontvangen. In dat geval zal FC Groningen € 400.000 aan ADO Den Haag moeten overmaken, aldus Van der Deijl. Dit is 15% van het meerdere boven de door FC Groningen aan ADO betaalde transfersom ad € 800.000 (bron). Bij een transferbedrag van € 3 miljoen toucheert ADO € 330.000.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.