Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

262 gasten online

 
Stand van zaken maandag 20 juli 2015:
Volgens Habertat.com tekent Género Zeefuik een tweejarig contract bij Balikesirspor. In het artikel verklaart Tuna Aktürk, de president van de ambitieuze club, dat Balikesirspor dit seizoen hoge ogen wil gooien in de 1. Lig, de Turkse Jupiler League. De club eindigde afgelopen seizoen als 18e en laatste in de Süper Lig, de hoogste Turkse divisie, en degradeerde derhalve.

 

Género Zeefuik vertrekt definitief naar Balikesirspor

Hans Nijland heeft op dinsdag 21 juli 2015 op Twitter gemeld dat de overgang van Género Zeefuik naar Balikesirspor rond is. De algemeen directeur verklaart het volgende: "Genero Zeefuik maakt de overstap naar Balikesirspor in Turkije. Hij tekent voor 2 jaar. Wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club." 

Op maandag 20 juli 2015 schreven wij al het volgende:

Canli Haber, dat niet geheel gelukkig is in de selectie van foto's, meldt dat de overgang rond is. Clubpresident Aktürk zegt een belangrijke bijdrage van Zeefuik te verwachten.

Andere bronnen op Twitter melden dat het gaat om een éénjarig contract met een optie voor een tweede jaar. FC Groningen zal het niets uitmaken welke van de twee varianten het uiteindelijk wordt.

Op dinsdag 21 juli 2015 schreven wij eerder al het volgende:

Hans Nijland: "Wij zijn in gesprek met Balikesirspor over overgang van Género Zeefuik"
Het gerucht dat in de Turkse media circuleert blijkt te kloppen. In zijn wekelijkse nieuwsbrief meldt Hand Nijland op dinsdag 21 juli 2015 het volgende: "Ook een andere contractspeler van ons, Género Zeefuik, staat voor een overgang naar een buitenlandse club. Wij zijn hierover in gesprek met het Turkse Balikesirspor, uitkomend op het op één na hoogste niveau in Turkije. Vorig seizoen hebben wij Zeefuik met succes verhuurd aan het Schotse Heart of Midlothian. Nu staat de spits dus voor een definitief vertrek. Zijn contract in Euroborg loopt nog tot medio 2016.


Bekendmaking van het contracteren van Género Zeefuik op de clubsite van Balıkesirspor

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.