Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

144 gasten online


Stand van zaken woensdag 28 oktober 2015:
Volgens het Noorse VG is FC Groningen bijna akkoord met Rosenborg over een transfer van de 19-jarige Alexander Sørloth naar FC Groningen. Alexander "Sloth" Sørloth, zoon van voormalig aanvaller Gøran Sørloth, werd op 5 december 1995 in Trondheim geboren en staat sinds 2013 onder contract bij het Noorse Rosenborg. Hij kan zowel als linker vleugelaanvaller als ook (vooral) als spits uit de voeten en is dit seizoen, dat in Noorwegen nog maar twee speelrondes duurt, verhuurd aan middenmoter FK Bodø/Glimt. Hij is international van Noorwegen Onder 21.


"Rosenborg en FC Groningen akkoord over overgang Alexander Sørloth; spits zelf moet nog tot overeenstemming komen"

Volgens het Noorse FVN hebben Rosenborg en FC Groningen een akkoord bereikt over de overgang van Alexander Sørloth naar FC Groningen. De aanvaller zelf zou nog tot persoonlijke overeenstemming met de FC moeten komen, aldus FVN. Stig Inge Bjørnebye, de sportieve baas van Rosenborg, ontkent dat er naast FC Groningen andere clubs concreet geïnteresseerd zijn geraakt, al zouden er wel diverse andere clubs zijn die naar Sørloth geïnformeerd hebben, aldus Bjørnebye.

Op woensdag 28 oktober 2015 schreven we al het volgende:

Sørloth kwam in 24 van de 28 wedstrijden in actie en wist daarin negen maal te scoren. Zijn huurcontract bij FK Bodø/Glimt loopt tot 31 december 2015; In Rosenborg staat hij tot 31 december 2016 onder contract.

Stig Inge Bjørnebye, de sportieve baas van Rosenborg, wil tegenover VG niet op de kwestie reageren. Rosenborg-trainer Kåre Ingebrigtsen wil ook al niets zeggen en verwijst naar Bjørnebye, die de kaken zoals gezegd op elkaar houdt. Bjørn Tore Hansen, algemeen directeur van FK Bodø/Glimt, zegt van niets te weten, maar hij is geen partij in de onderhandelingen tussen FC Groningen en Rosenborg. Kortom, in Noorwegen is er vooralsnog niemand die ontkent dat Rosenborg en FC Groningen met elkaar in gesprek zijn. In het artikel wordt nog even gerefereerd aan Sørloths landgenoot Erik Nevland.


Alexander Sørloth scoorde onlangs al eens vier keer in
één wedstrijd en maakt hier het befaamde 'Marcus Berg-gebaar'

Slechts zijdelings voetbalgerelateerd portret uit 2014 met Alexander Sørloth:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.