Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

173 gasten online

Het Britse Mirror bericht vandaag dat FC Groningen het vizier heeft gericht op de 19-jarige Jerome Sinclair, een spits van de beloften van Liverpool die een aflopend contract heeft. Dit laatste feit maakt een transfer in de winterstop realistisch, aldus de site, die meteen toevoegt dat het Spaanse Espanyol een nog serieuzere kandidaat lijkt te zijn om Sinclair van The Reds over te nemen. De gesprekken over een nieuw contract met Liverpool zijn afgebroken, waardoor Sinclair, volgens Mirror, 'one of the best young prospects' van Liverpool,  tegen slechts een bescheiden opleidingsvergoeding van club kan wisselen."FC Groningen bekijkt Jerome Sinclair opnieuw en gaat voor transfer in januari"

Opnieuw maakt het Britse Mirror melding van de interesse van FC Groningen in Jerome Sinclair. De krant schrijft op dinsdag 22 december 2015 dat scouts van FC Groningen Sinclair op maandag 21 december jl. aan het werk hebben gezien tijden de beloftenwedstrijd tussen Liverpool en Newcastle United, en dat FC Groningen wil proberen om de spits in januari naar Groningen te halen.

"Ook Manchester City wil Jerome Sinclair"
Op dinsdag 29 december 2015 meldt Mirror dat ook Manchester City in Jerome Sinclair is geïnteresseerd. De site schrijft dat City recent scouts naar wedstrijden van Liverpool Onder 21 heeft gestuurd om Sinclair aan het werk te zien en vult aan: "It would be a major blow for Liverpool to lose Sinclair to one of their direct rivals but it seems increasingly likely the forward will leave Anfield."

Jerome Terence Sinclair werd op 20 september 1996 in Birmingham geboren en was in 2012 met zijn 16 jaar en 6 dagen de jongste speler die voor het eerste speler van Liverpool debuteerde. Het betrof een League Cup-bekerwedstrijd. Hij speelt sinds 2011 voor Liverpool, dat hem toen uit de jeugdopleiding van West Bromwich Albion wegplukte.

In de tweede helft van het vorige seizoen werd hij verhuurd aan Championship-club Wigan Athletic, waarvoor hij slechts één duel speelde. Sincliar speelde voor Engeland Onder 16 en Onder 17.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.