Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

168 gasten online

Voorzitter van SSC Napoli: "Transfer van Tim Matavz naar Napoli is rond"

Gianluca Di Marzio: "Tim Matavz komt"

Zolang de officiële clubsites van SSC Napoli en FC Groningen in alle toonaarden zwijgen, vallen de berichten uit de Italiaanse pers wat ons betreft onder de rubriek Geruchten. Maar omdat we er alweer enige tijd niets over hebben geschreven, melden we nu dat volgens enkele Italiaanse sites (Tutto Napoli, Calcio Napoli 24, Calcio Blog) de transfer van Tim Matavz naar Napoli, komende zomer, een feit zou zijn. Althans, dat wordt opgetekend uit de mond van Aurelio Di Laurentiis, de flamboyante voorzitter van de Italiaanse club, die in zijn vrije tijd een prominente filmproducer is en daarvoor de onderneming Filmauro heeft opgetuigd.

 

Wij proberen later vanavond nog wat dieper in deze materie te duiken. Zolang Gianluca Di Marzio, die bijna een patent op de berichtgeving over de transfer van Tim Matavz naar Napoli heeft, nog niets heeft geroepen durven we de hand nog niet eens in het vuur te steken dat dit een vorm van rook is waar mogelijk vuur uit komt.

 

Wordt vervolgd?

 

Aanvulling, later op dinsdag 12 april 2011: Gianluca Di Marzio: "Tim Matavz komt"

Het kon niet uitblijven. Di Marzio, journalist en "marktspecialist", heeft op Pianet Azzurro verklaard dat Tim Matavz naar Napoli komt, alsmede twee middenvelders. Natuurlijk, over Matavz roept hij dit al maanden, maar zijn volhardende mening lijkt erop te wijzen dat het allemaal wel rond zal komen. Anders zou hij nu langzaam gas terug moeten gaan nemen om straks niet volledig voor schut te staan mocht de deal toch niet tot stand komen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.