Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

175 gasten online

Zaakwaarnemer Maikel Kieftenbeld praat morgen met Club Brugge over eventuele overgang

Op maandag 7 april jl. berichtten wij in dit artikel over de mogelijke interesse van Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle in Maikel Kieftenbeld. De aanvoerder van FC Groningen wond er afgelopen vrijdag voor de camera's van FOX geen doekjes om: hij staat open voor andere clubs. Wellicht dat een vertrek van Maikel Kieftenbeld op korte termijn in een stroomversnelling komt.

 

Morgen reist René Eijkelkamp, samen met zijn broer Harold de zaakwaarnemer van Maikel Kieftenbeld, nl. af naar België om met een afvaardiging van Club Brugge te praten over een mogelijke overgang van de middenvelder, wiens contract in Groningen afloopt.

 

Maikel Kieftenbeld: "Ik wacht nog altijd op een berichtje van FC Groningen, maar ik kan niet eeuwig blijven wachten"

Maikel Kieftenbeld komt op woensdag 16 april 2014 in de papieren editie van Voetbal International aan het woord. Hij gaat onder meer in op de namen van Club Brugge, sc Heerenveen en PEC Zwolle, met wie hij in verband wordt gebracht:

 

"Die namen heb ik ook gehoord. Dan zal er wel in een kern van waarheid in zitten toch? Ik heb een aflopend contract, ben aanvoerder en het gaat goed met FC Groningen. Dat spreekt wel in mijn voordeel."

 

Of er een kans is dat hij bij FC Groningen blijft: "Uiteraard. Groningen is een mooie club, ik hoef niet zomaar weg. In een eerder stadium kwamen de club en ik niet tot overeenstemming. Toen is afgesproken dat we later de gesprekken weer zouden oppakken. En om eerlijk te zijn: ik heb niks meer gehoord. Het is inmiddels half april en ik wacht nog altijd op een berichtje van de club. Dat had ik niet verwacht. Ook voor mij geldt dat ik niet eeuwig kan blijven wachten."

 

Over zijn toekomst: "Ik sta overal voor open. Het is duidelijk dat ik geen stap terug wil doen. Ik ben reëel, ik heb niet de illusie dat een absolute topclub zich zal melden. Maar er is meer. Ik ben 23, transfervrij en heb flink wat ervaring in de Eredivisie. Het buitenland? Waarom niet? Laat dat avontuur maar komen! Ik moet komende zomer een zorgvuldige afweging maken. Het kan een hete zomer worden."

Club Brugge had eind januari 2012 een miljoenenbedrag over voor Kieftenbeld; FC Groningen had de beoogde vervanger, Camilo Mayada, al op Zuid-Amerikaans vliegveld geposteerd. Tot een verkoop van Kieftenbeld kwam het toen echter niet. 

 

Club Brugge speelt momenteel in de zgn. Play-offs I om het kampioenschap van België. Het beëindigde het reguliere gedeelte van de competitie als tweede, op vier punten van Standard Luik. Bij Club Brugge staat ook Fredrik Stenman onder contract. Hij speelde dit seizoen nog geen enkele wedstrijd.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.