Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

91 gasten online


Volgens 1Limburg, dat zich baseert op bronnen rond L1, verkeert het Limburgse Masita in financiële nood; het voortbestaan van het bedrijf zou zelfs in gevaar zijn. Masita is met ingang van dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van FC Groningen.

De site schrijft o.a.: "Directeur Philip Ploegaerts van Masita wil niet inhoudelijk reageren op het verhaal. Wel laat hij schriftelijk weten in onderhandeling te zijn om de arbeidsplaatsen in de toekomst veilig te stellen. Het personeel zou deze maand geen salaris meer ontvangen hebben. Ook klagen diverse clubs over slechte levering door Masita. Het is onduidelijk wat de gevolgen van de financiële problemen zijn voor de clubs."

Ook buiten Nederland is Masita in opspraak. Het Belgische Nieuwsblad schrijft vandaag dat Masita, ook de kledingsponsor van KAA Gent, veroordeeld is veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding aan de club voor niet-nagekomen financiële verplichtingen. "De wegen van Gent en Masita gaan komende zomer zeker uit elkaar. Jartazi is de meest waarschijnlijke nieuwe partner", aldus de Belgische krant.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.